Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al trinxat: bulliu les patates amb la col, uns 20 min, i coleu-ho. Salteu la cansalada viada a poc a poc, amb una mica d’oli, fins a daurar-la una mica. Afegiu-hi l’all i daureu-lo una mica. Incorporeu-hi el julivert i, tot seguit, la col i la patata. Barregeu-ho bé.
  2. Per al suquet: poseu l’escalunya a coure lentament en una cassola amb un raig d’oli. Afegiu-hi l’all, el pebrot i el llorer. Incorporeu-hi la nyora i, tot seguit, el tomàquet. Mulleu-ho amb el fumet i bulliu-ho lentament, fins que quedi ¼ de suquet. Coleu-ho amb un colador de malla. Poseu al foc el suquet i reduïu-lo. Lligueu el suquet amb la mantega.
  3. Muntatge: marqueu el rap salpebrat a la planxa, fins que sigui cuit. En un plat poseu el trinxat al mig i, a sobre, el rap. Salseu-ho amb el suquet. Acabeu-ho amb julivert francès, cerfull, porradell… 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: