Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: poseu un bon raig d’oli en una cassola i poseu-la al foc.
  2. Afegiu-hi tot seguit les verdures, fins que es comencin a daurar i quedin ben fetes. Afegiu-hi la farina, per donar consistència a la salsa, i el fumet, que serà un catalitzador per ajudar a integrar totes les olors i els sabors. Uns 5 min més tard del primer bull, afegiu-hi la sal, tritureu i coleu la salsa, reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. En una paella amb una mica d’oli calent, poseu els talls de rap sense enfarinar a la paella fins que quedin daurats. Afegiu-hi els llagostins a l’últim moment i dues cullerades ben grans de la salsa que teníeu reservada. Deixeu que s’acabi de fer 5 min més i presenteu-ho amb una mica de porradell picat. És un plat per sucar-hi pa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: