Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el rap d’espina i pells. Feu-ne racions de 180 g. Traieu la pell de la llima amb l’ajuda d’un pelador i talleu-la a la juliana. Escaldeu-la dos cops en aigua bullent. 
  2. Amb les llimes sense pell, feu-ne suc. Per a 200 ml de suc de llima, afegiu-hi 80 g de sucre i 4 g de goma xantana. Tritureu-ho tot en calent. 
  3. Emboliqueu les albergínies en paper de plata i coeu-les al foc. Un cop cuites, traieu-ne la pell i piqueu la carn amb el ganivet a daus. Amaniu-ho amb sal i oli d’oliva. Afegiu a la salsa de llima la juliana de la seva pell. 
  4. Ratlleu les nous de macadàmia amb un ratllador Microplane (heu d’aconseguir una neu de macadàmia). Coeu el rap a la planxa. 
  5. Disposeu el rap al mig del plat. Salseu-ho amb la salsa de llima al voltant. Feu una quenelle d’albergínia i potencieu-ne el gust de fum amb la pols de te fumat. Acabeu-ho amb la macadàmia per sobre el rap.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jul

Taller del Mercat del Ninot

L’aula gastronòmica del Mercat del Ninot ha obert les portes amb moltes propostes per a aquest estiu....

20 jul

Taller de dips

Les salses fan embogir molts paladars pel toc únic de sabor que donen als nostres plats. Els dips són...

21 jul

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

21 jul

Taller de cuina wok essencial

La cuina oriental té uns sabors que tornen bojos als occidentals. Això ho podem veure per la gran expansió...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto