Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu el rap d’espina i pells. Feu-ne racions de 180 g. Traieu la pell de la llima amb l’ajuda d’un pelador i talleu-la a la juliana. Escaldeu-la dos cops en aigua bullent. 
  2. Amb les llimes sense pell, feu-ne suc. Per a 200 ml de suc de llima, afegiu-hi 80 g de sucre i 4 g de goma xantana. Tritureu-ho tot en calent. 
  3. Emboliqueu les albergínies en paper de plata i coeu-les al foc. Un cop cuites, traieu-ne la pell i piqueu la carn amb el ganivet a daus. Amaniu-ho amb sal i oli d’oliva. Afegiu a la salsa de llima la juliana de la seva pell. 
  4. Ratlleu les nous de macadàmia amb un ratllador Microplane (heu d’aconseguir una neu de macadàmia). Coeu el rap a la planxa. 
  5. Disposeu el rap al mig del plat. Salseu-ho amb la salsa de llima al voltant. Feu una quenelle d’albergínia i potencieu-ne el gust de fum amb la pols de te fumat. Acabeu-ho amb la macadàmia per sobre el rap.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 nov

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

18 nov

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

18 nov

III El Gust de la Paraula

Si t'agraden el bon menjar i la bona literatura, no et pots perdre la tercera edició d’El Gust de la...

18 nov

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto