Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  • Netegeu el rap i traieu-ne l’espina. Lligueu els dos lloms amb fil de cosir.
  • Prepareu les verdures tallades a tires fines i el tomàquet a trossos. L’all s’ha de tallar molt petit.
  • En un cassó, poseu el tomàquet amb un bon raig d’oli, la sal, el pebre, el julivert i una mica de sucre. S’ha de coure amb foc mitjà 12 min. Poseu a la cassola la ceba amb un raig d’oli, i deixeu que es faci bé; ha de quedar melosa. Afegiu-hi la pastanaga, el tomàquet passat pel colador xinès, el gra d’all i el bitxo.
  • Afegiu-hi també l’espina del rap tallada a trossos i els caps de les gambes, tot ben picat; tireu-hi el vi i ho reduïu una mica. Deixeu que es faci una mica més i hi tireu el conyac. Flamegeu-ho i poseu-hi el rap lligat, donant-li una volta. Afegiu-hi els pèsols bullits.
  • Poseu-ho al forn uns 8 min, donant-li la volta a la meitat del temps. Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar una estona perquè el rap treu una mica d’aigua.
  • Després en retireu el cordill i coleu la salsa, poseu-hi la mantega i les cues de les gambes i coeu-les 2 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto