Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  • Netegeu el rap i traieu-ne l’espina. Lligueu els dos lloms amb fil de cosir.
  • Prepareu les verdures tallades a tires fines i el tomàquet a trossos. L’all s’ha de tallar molt petit.
  • En un cassó, poseu el tomàquet amb un bon raig d’oli, la sal, el pebre, el julivert i una mica de sucre. S’ha de coure amb foc mitjà 12 min. Poseu a la cassola la ceba amb un raig d’oli, i deixeu que es faci bé; ha de quedar melosa. Afegiu-hi la pastanaga, el tomàquet passat pel colador xinès, el gra d’all i el bitxo.
  • Afegiu-hi també l’espina del rap tallada a trossos i els caps de les gambes, tot ben picat; tireu-hi el vi i ho reduïu una mica. Deixeu que es faci una mica més i hi tireu el conyac. Flamegeu-ho i poseu-hi el rap lligat, donant-li una volta. Afegiu-hi els pèsols bullits.
  • Poseu-ho al forn uns 8 min, donant-li la volta a la meitat del temps. Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar una estona perquè el rap treu una mica d’aigua.
  • Després en retireu el cordill i coleu la salsa, poseu-hi la mantega i les cues de les gambes i coeu-les 2 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

02-19 nov

QuintoTapa Sant Vicenç dels Horts

Després de cinc edicions d’èxit de la ruta Tapes i Canyes a Sant Vicenç dels Horts, l’activitat...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto