Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  • Netegeu el rap i traieu-ne l’espina. Lligueu els dos lloms amb fil de cosir.
  • Prepareu les verdures tallades a tires fines i el tomàquet a trossos. L’all s’ha de tallar molt petit.
  • En un cassó, poseu el tomàquet amb un bon raig d’oli, la sal, el pebre, el julivert i una mica de sucre. S’ha de coure amb foc mitjà 12 min. Poseu a la cassola la ceba amb un raig d’oli, i deixeu que es faci bé; ha de quedar melosa. Afegiu-hi la pastanaga, el tomàquet passat pel colador xinès, el gra d’all i el bitxo.
  • Afegiu-hi també l’espina del rap tallada a trossos i els caps de les gambes, tot ben picat; tireu-hi el vi i ho reduïu una mica. Deixeu que es faci una mica més i hi tireu el conyac. Flamegeu-ho i poseu-hi el rap lligat, donant-li una volta. Afegiu-hi els pèsols bullits.
  • Poseu-ho al forn uns 8 min, donant-li la volta a la meitat del temps. Traieu-ho del forn i deixeu-ho reposar una estona perquè el rap treu una mica d’aigua.
  • Després en retireu el cordill i coleu la salsa, poseu-hi la mantega i les cues de les gambes i coeu-les 2 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

30 set

XXIX Mostra Gastronòmica de Castelldefels

El 30 de setembre torna un dels esdeveniments gastronòmics més importants de Castelldefels. Un altre...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto