Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al puré de poma: peleu una poma verda i poseu-la a coure a foc suau amb el 10% de sucre del seu pes i dues gotes de llimona. Tritureu-ho i reserveu-ho.
  2. Feu un almívar amb sucre i aigua. Agafeu una altra poma i talleu-la ben fina, passeu-la per l’almívar perquè quedi flexible.
  3. Folreu motlles amb la làmina de poma i farciu-la a parts iguals de botifarra negra i puré de poma. Presenteu-ho en el plat amb un bon raig d’oli d’oliva.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: