Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu la farina i els ous amb un rajolí d'oli fins aconseguir una massa homogènia, i després pasteu-ho durant 10 minuts. Estireu la massa enfarinada, aprimeu-la i talleu-la a la mida del motlle.
  2. Peleu els calçots i piqueu la part blanca.
  3. Per fer el farcit, coeu amb un raig d'oli els calçots picats, el carbassó i la poma tallats menuts, a foc lent. Saleu-ho.
  4. Poseu les làmines de pasta sobre el motlle.
  5. Afegiu-hi el farcit ja fred. A sobre, col·loqueu-hi una segona làmina de pasta i seccioneu-ho amb el corró. Traieu el sobrant.
  6. Salteu els altres calçots tallats a trossos de dos dits de llargària, en una paella, amb un raig d'oli i una mica de sal. Només s'han d'enrossir.
  7. Separeu els raviolis del motlle i bulliu-los amb força aigua i sal, 3 minuts.
  8. Serviu els raviolis amb la salsa de calçots i els calçots saltats. Acabeu-ho amb una mica de farigola i una flor d'espígol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: