Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Coeu l’aigua amb el sucre al punt de caramel. Afegiu-hi les nous. Aneu amb molt de compte de no cremar-vos. Separeu les nous caramel·litzades sobre un full de paper sulfurat. 
  2. Coeu l’isomalt en un pot fins que es fongui i quedi transparent. Aboqueu-ho sobre un full de paper sulfurat i deixeu-ho refredar. Quan sigui freda i s’hagi endurit, tritureu-la en una picadora. 
  3. Empolseu a sobre d’un paper sulfurat la pols d’isomalt, cobriu-la amb trossos de nous i poseu-ho al forn 1 min a 180 ºC. 
  4. Deixeu-ho refredar.
  5. Muntatge: poseu el gelat a sobre del recuit, les nous caramel·litzades i el cristall de sucre. Salseu-ho amb xarop d’erable.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto