Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu l’aigua amb el sucre al punt de caramel. Afegiu-hi les nous. Aneu amb molt de compte de no cremar-vos. Separeu les nous caramel·litzades sobre un full de paper sulfurat. 
  2. Coeu l’isomalt en un pot fins que es fongui i quedi transparent. Aboqueu-ho sobre un full de paper sulfurat i deixeu-ho refredar. Quan sigui freda i s’hagi endurit, tritureu-la en una picadora. 
  3. Empolseu a sobre d’un paper sulfurat la pols d’isomalt, cobriu-la amb trossos de nous i poseu-ho al forn 1 min a 180 ºC. 
  4. Deixeu-ho refredar.
  5. Muntatge: poseu el gelat a sobre del recuit, les nous caramel·litzades i el cristall de sucre. Salseu-ho amb xarop d’erable.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18-20 ago

Firamar 2017

Aquest agost engega una de les propostes més marineres de la temporada. Sant Pol de Mar celebra la tradicional...

20-21 ago

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

20-21 ago

'Teatre entre vinyes' a Alta Alella

El Celler Alta Alella estrena la nova temporada de la seva iniciativa enoturística ‘Teatre entre vinyes’...

15-21 ago

Ruta dels Vins de la FM de Gràcia

Amb motiu de la Festa Major de Gràcia s’organitza una activitat pensada per als amants del vi. Com cada...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto