Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Coeu l’aigua amb el sucre al punt de caramel. Afegiu-hi les nous. Aneu amb molt de compte de no cremar-vos. Separeu les nous caramel·litzades sobre un full de paper sulfurat. 
  2. Coeu l’isomalt en un pot fins que es fongui i quedi transparent. Aboqueu-ho sobre un full de paper sulfurat i deixeu-ho refredar. Quan sigui freda i s’hagi endurit, tritureu-la en una picadora. 
  3. Empolseu a sobre d’un paper sulfurat la pols d’isomalt, cobriu-la amb trossos de nous i poseu-ho al forn 1 min a 180 ºC. 
  4. Deixeu-ho refredar.
  5. Muntatge: poseu el gelat a sobre del recuit, les nous caramel·litzades i el cristall de sucre. Salseu-ho amb xarop d’erable.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 des

Canelons vegetarians d'A Taula

A Catalunya, els canelons de carn tradicionalment es menjaven els dies festius i especialment per Nadal. Actualment...

12 des

Tastos a la Taverna de Vinseum

Des de la Taverna de Vinseum organitzen cada quinzena un tast dedicat a cada un dels seus cellers. L'objectiu d'aquests...

11-13 des

Cuina nadalenca d'A taula

'A Taula!' celebra deu anys de la seva creació i ho fa organitzant diversos tallers al Centre...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto