Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al sorbet: barregeu tots els ingredients i bateu-los fins que sigui tot homogeni. Poseu-ho al congelador fins que sigui gairebé glaçat. Passeu-hi una trituradora per afinar-ho.
  2. Per al refresc: dissoleu el sucre amb 50 ml d’aigua al foc, fins que s’hagi fos. Barregeu-ho amb l’aigua amb gas i el suc de quatre llimes. Ompliu copes o gots amb rodanxes fetes amb les altres llimes i el refresc, i acabeu-los amb una bola de sorbet de llimona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

25 feb

Mercat Figueter 2018

Els carrers i les places de Capellades s'omplen de parades i mostres d'oficis artesans en el marc del Mercat Figueter....

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto