Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu 800 ml d’aigua en un cassó, afegiu-hi quatre culleradetes de canyella en pols i dues de sucre, i deixeu-ho infusionar.
  2. En un altre cassó, poseu-hi un parell de nous de mantega. Un cop desfetes, afegiu-hi l’arròs. Remeneu-ho bé i, quan hagi agafat color, afegiu-hi la infusió de canyella, fins a cobrir l’arròs, i feu-ho coure a foc mitjà.
  3. A mesura que l’arròs vagi absorbint la infusió, afegiu-n’hi més i aneu-ho remenant. La cocció triga uns 18 min. Quan sigui a punt, afegiu-hi la cobertura de xocolata, remeneu-ho, perquè l’arròs s’impregni bé, i apagueu el foc. Retireu-ho del cassó i emplateu-ho, donant-li la forma que us agradi. Poseu-ho a la nevera i, abans de servir-ho, acabeu-ho amb sucre de llustre i canyella en pols per sobre. A l’hivern es pot servir tebi, amb un rajolí de xocolata blanca calenta per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada Cuina 205

MUSCLOS, EL MARISC PER A TOTHOM!

  • Teniu calor? Mengeu gelat!
  • Una altra manera de tastar Menorca

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto