Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb quatre litres d’aigua i un pols de sal.
  2. Poseu una cassola al foc amb un raig d’oli i sofregiu-hi la cansalada. Quan sigui rossa, incorporeu-hi la sípia tallada a daus, afegiu-hi la cervesa negra, tapeu-la i deixeu-la coure fins que la sípia comenci a ser tova.
  3. Afegiu-hi l’all i el pebre vermell.
  4. Incorporeu-hi el tomàquet a daus, l’orenga, sal, pebre i el sucre. Deixeu-ho concentrar bé.
  5. Incorporeu-hi la tinta triturada amb el fumet de peix. Deixeu que arrenqui el bull i comproveune el punt de sal.
  6. Salteu les trompetes i afegiu-les a la cassola.
  7. Bulliu els rigatoni en l’aigua salada, escorreu-los bé i afegiu-los a la cassola. Barregeu-ho bé.
  8. Feu un allioli negat amb els alls negres i l’oli d’oliva, i afegiu-ne un parell de cullerades a la cassola, amb el julivert picat pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: