Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En primer lloc, preparareu la base del risotto. Per fer-ho, piqueu la ceba molt fina i la poseu en una cassola juntament amb la mantega. Enceneu el foc, deixeu que la mantegua es fongui i coeu la ceba fins que sigui transparent. Sofregiu-ho uns 5 minuts, i salpebreu-ho al gust.
  2. Afegiu-hi els bolets, netejats prèviament amb un paper de cuina humit i tallats a trossos. Remeneu-ho perquè la ceba i els bolets quedin ben barrejats, i afegiu-hi els alls negres. No cal que els talleu, perquè es desfan molt fàcilment amb l’escalfor del sofregit. Quan tot estigui ben mesclat, afegiu-hi l’arròs i salteu-ho 2 minuts.
  3. A banda, tingueu preparada una cassola amb el Caldo Natural de Verdures Aneto a foc baix, que mantingui l’escalfor sense arribar a bullir. Ara és el moment d’anar afegint cullerots de caldo a l’arròs. Feu-ho de mica en mica, i remenant-ho a mesura que es vagi absorbint el líquid. Poseu-hi dos cullerots, i deixeu que l’arròs es vagi coent, i seguiu afegint-hi de mica en mica més brou.
  4. Passats uns 20 minuts, ja ho tindreu llest. És el moment de retirar-ho i apagar el foc, i ratllar el parmesà per sobre, perquè l’escalfor el fongui i quedi més cremós. Serviu-ho de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

V Biergarten, Festa de la Cervesa

Durant vuit dies, la cervesa i la gastronomia són les protagonistes del Poble Espanyol de Montjuïc. Les...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto