Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu molt bé els bolets i salteu-los en una cassola amb oli d’oliva, 3 min. Reserveu-los. Trossegeu els espàrrecs i salteu-los 5 min. Reserveu-los.
  2. Peleu la ceba i l’all, i renteu el porro, Piqueu-los. A la cassola on heu saltat els bolets, sofregiu-los amb una cullerada de mantega i dues cullerades d’oli d’oliva, 5 min.
  3. Incorporeu-hi l’arròs i una branqueta de farigola, i remeneu-ho 2 min. Mulleu-ho amb el vi blanc i, passat 1 min, afegiu-hi a poc a poc el brou d’au bullent, sense deixar de remenar. Deixeu-ho coure 15-18 min. A 10 min del final, incorporeu-hi els bolets saltats i els espàrrecs. Quan falti 1 min perquè estigui a punt, afegiu-hi la mantega restant i el parmesà. Remeneu-ho enèrgicament. Serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto