Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i piqueu la ceba i els grans d’all. Demaneu ajuda a un adult per sofregir-los en una cassola, a foc lent, amb un bon raig d’oli i una fulla de llorer, uns 10 min.
  2. Poseu-hi l’arròs, apugeu el foc i enrossiu-lo, 2 min. Poseu-hi un raig de vi blanc.
  3. Quan l’arròs s’hagi begut del vi blanc, poseu-hi els espàrrecs, talladets. Remeneu-ho una mica i aneu afegint-hi el brou calent. Cada vegada que s’assequi, n’hi afegiu una cullerada més.
  4. Aneu sacsejant l’arròs perquè vagi traient el midó. A mitja cocció, poseu-hi els bolets, nets i tallats. Ha de coure exactament 18 min.
  5. Un cop passats els 18 min, afegiu-hi el formatge. Sacsegeu-ho, comproveu si li cal una mica de sal i serviu-ho immediatament.

El consell

  • Aquest risotto quedarà boníssim si hi afegiu una mica de ceba tendra. Si no teniu formatge de Maó, podeu canviar-lo per parmesà o per un altre formatge que us agradi. I, si us agraden els bolets, també n’hi podeu afegir uns quants.
  • El risotto és una recepta d’arròs cremós, típica de la cuina italiana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto