Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carbassa a daus i feu-la bullir amb el brou; retireu-la a mitja cocció.
  2. Netegeu els espàrrecs i escaldeu-los uns segons al brou; refresqueu-los.
  3. Piqueu la ceba i l’all, i sofregiu-los en una paella, amb unes gotes d’oli d’oliva i dues cullerades de mantega. Quan la ceba estigui translúcida, afegiu-hi l’arròs i cuineu-ho 1 min.
  4. Mulleu-ho amb vi blanc i deixeu-ho 1 min abans de començar a mullar-ho, a poc a poc, amb el brou de verdures, que ha d’estar bullint. Continueu mullant-ho a poc a poc i remenant-ho
    constantment. Salpebreu-ho.
  5. Passats uns 7 min, afegiu-hi la carbassa i els espàrrecs de marge trossejats, reservant-ne alguns per decorar el plat.
  6. Cuineu l’arròs 14-16 min. Quan falti 1 min perquè estigui a punt, abaixeu el foc i afegiu-hi dues cullerades de mantega i el formatge d’ovella ratllat; remeneu-ho molt bé, perquè l’arròs quedi lligat i melós.
  7. Passeu els espàrrecs bladers reservats per la planxa. Serviu el risotto amb els espàrrecs reservats i empolseu-ho amb una mica de pebre vermell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto