Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la cassola a foc suau, amb un rajolí d’oli.
  2. Afegiu-hi les navalles, daureu-les i retireu-les.
  3. Afegiu-hi els calamarsets, daureu-los i retireu-los.
  4. Afegiu-hi l’all i, després, l’escalunya, i daureu-los lleugerament.
  5. Incorporeu-hi els calamarsets.
  6. Incorporeu-hi el julivert.
  7. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho, 1 min.
  8. Mulleu-ho amb el fumet.
  9. Passats uns 16 min, poseu-hi la mantega.
  10. Poseu l’arròs en un plat, amb les navalles a sobre.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: