Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou: sofregiu les verdures i les galeres. Afegiu-hi l’aigua i sal, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho. Reserveu-ne el brou per fer l’arròs. Obriu les galeres, rasqueu-ne la carn i guardeu-la en oli d’oliva. Això serà el que fareu servir al final de la cocció de l’arròs per fer-lo cremós. 
  2. Per al sofregit: netegeu i peleu la ceba i les carxofes i talleu-les a daus. Sofregiu-les a foc baix en una cassola amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi l’all i el julivert picats. Després, afegiu-hi l’arròs, sofregiu-lo un moment i aboqueu-hi la salsa de tomàquet i el brou de galeres. Deixeu-ho coure i aneu-hi afegint el brou a mesura que l’arròs el necessiti. 
  3. Quan l’arròs ja sigui cuit, afegiu-hi la carn de les galeres picada juntament amb un bon raig d’oli d’oliva. Amb això l’arròs tindrà consistència cremosa, en substitució del parmesà i la mantega. Una vegada hàgiu posat l’arròs al plat, poseu-hi les espardenyes obertes i fetes a planxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

29 jun

Els peixos 'oblidats': cicle de sopars al Museu Marítim

Quantes vegades trobeu rajada a la carta d’un restaurant? Heu cuinat mai una moixina? Teniu clar què...

01-30 jun

Jornades de l'Arròs d'Amposta

Si us cal una excusa per visitar les Terres de l’Ebre, les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs...

01-30 jun

VIII Campanya dels Fideus a la Cassola de Tossa

Els fideus a la cassola són un plat que ha estat sempre present a les cuines de Tossa de Mar. Cada casa elaborava...

01-30 jun

Jornades gastronòmiques de la clova de l'Estartit

L’Estartit vol retre un homenatge a la cuina marinera, i aquest mes de juny organitza les jornades gastronòmiques...

Portada Cuina 204

NOMÉS A L'ESTIU! 15 TRUCS I RECEPTES PER ALS ÀPATS DE VACANCES

  • Anem al xiringuito?
  • Aquí, us tornareu a enamorar de la tonyina

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto