Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou: sofregiu les verdures i les galeres. Afegiu-hi l’aigua i sal, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho. Reserveu-ne el brou per fer l’arròs. Obriu les galeres, rasqueu-ne la carn i guardeu-la en oli d’oliva. Això serà el que fareu servir al final de la cocció de l’arròs per fer-lo cremós. 
  2. Per al sofregit: netegeu i peleu la ceba i les carxofes i talleu-les a daus. Sofregiu-les a foc baix en una cassola amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi l’all i el julivert picats. Després, afegiu-hi l’arròs, sofregiu-lo un moment i aboqueu-hi la salsa de tomàquet i el brou de galeres. Deixeu-ho coure i aneu-hi afegint el brou a mesura que l’arròs el necessiti. 
  3. Quan l’arròs ja sigui cuit, afegiu-hi la carn de les galeres picada juntament amb un bon raig d’oli d’oliva. Amb això l’arròs tindrà consistència cremosa, en substitució del parmesà i la mantega. Una vegada hàgiu posat l’arròs al plat, poseu-hi les espardenyes obertes i fetes a planxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

16 des

III Fes l'oliva

La campanya de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig ofereix una experiència oleoturística...

16 des

Escudella Solidària

Per Nadal no pot faltar un bon plat d’escudella, i  el 16 de desembre podreu gaudir-ne d’una...

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto