Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Per al brou: sofregiu les verdures i les galeres. Afegiu-hi l’aigua i sal, i deixeu-ho bullir 30 min. Coleu-ho. Reserveu-ne el brou per fer l’arròs. Obriu les galeres, rasqueu-ne la carn i guardeu-la en oli d’oliva. Això serà el que fareu servir al final de la cocció de l’arròs per fer-lo cremós. 
  2. Per al sofregit: netegeu i peleu la ceba i les carxofes i talleu-les a daus. Sofregiu-les a foc baix en una cassola amb un raig d’oli d’oliva, afegiu-hi l’all i el julivert picats. Després, afegiu-hi l’arròs, sofregiu-lo un moment i aboqueu-hi la salsa de tomàquet i el brou de galeres. Deixeu-ho coure i aneu-hi afegint el brou a mesura que l’arròs el necessiti. 
  3. Quan l’arròs ja sigui cuit, afegiu-hi la carn de les galeres picada juntament amb un bon raig d’oli d’oliva. Amb això l’arròs tindrà consistència cremosa, en substitució del parmesà i la mantega. Una vegada hàgiu posat l’arròs al plat, poseu-hi les espardenyes obertes i fetes a planxa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto