Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu una cassola a foc suau amb un rajolí d’oli.
  2. Afegiu-hi les gambes, daureu-les i retireu-les del foc.
  3. Afegiu-hi l’all i, després, l’escalunya, i daureu-ho lleugerament.
  4. Incorporeu-hi el julivert.
  5. Poseu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure lleugerament.
  6. Afegiu-hi l’arròs i remeneu-ho 1 min. Mulleu-ho amb el fumet. Passats 9 min, poseu-hi la mantega i la meitat de la cecina, i remeneu-ho.
  7. Poseu l’arròs en un plat amb les gambes a sobre i la cecina ratllada. 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: