Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la marca: feu un sofregit que no agafi color i afegiu-hi els retalls.
  2. Per al fumet: enrossiu en una cassola les espines, els caps i els crancs. Retireu-ho. En el mateix oli, sofregiu ceba, all, api, porro i pastanaga. Quan tingui color, afegiu-hi tomàquet i pebre. Sofregiu-ho 10 min. Incorporeu-hi el peix i els licors, reduïu-ho i cobriu-ho amb aigua. Bulliu-ho 20 min a foc suau i coleu-ho.
  3. Per al risotto: en una cassola de ferro colat enrossiu l’arròs amb la marca. Afegiu-hi el fumet i remeneu-ho 16 min. Lligueu-ho amb el parmesà i la mantega. Rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  4. Muntatge: repartiu el risotto i, al damunt, la lluerna i el marisc passats per la planxa. Acabeu-ho amb el porradell i encenalls de parmesà.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: