Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola de fang o en una paella, ofegueu la ceba, els pebrots, l’all, la carxofa i la pastanaga, tot picat molt fi, amb un raig d’oli d’oliva.
  2. Una vegada comenci a daurar-se, afegiu-hi l’arròs i barregeu-ho bé. Aboqueu-hi el brou d’au de manera gradual, durant tot el procés de cocció de l’arròs, uns 16 min. Deixeu que l’arròs reposi i s’assequi, i afegiu-hi la nata.
  3. Salteu els moixernons, ben nets, en una paella amb un raig d’oli d’oliva i un polsim de sal en escates, i barregeu-ho amb l’arròs. Serviu-ho.
  4. Opcionalment, ho podeu acompanyar amb uns brots tendres o uns germinats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: