Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu el llard i el sucre. Afegiu-hi els rovells, el suc de taronja, l’oli i la ratlladura de taronja. Barregeu-ho bé fins que sigui homogeni.
  2. Afegiu-hi gairebé tota la farina i barregeu-ho el just fins que s’incorpori. Si cal, per la textura, acabeu-hi d’afegir la resta de farina. Formeu una bola, tapeu-la amb paper film i deixeu-la reposar a la nevera 1 h.
  3. Barregeu el mató, el sucre i la ratlladura de llimona.
  4. Formeu boles de massa i aplanar-les amb el corró, entre dos papers antiadherents. Talleu un cercle i farciu-lo amb una cullerada de mató. Doblegueu la massa pel mig i segelleu-ne les vores amb una forquilla.
  5. Enforneu-ho a uns 170 ºC durant 25 min, fins que siguin daurats. Deixeu-ho refredar.
  6. En el moment de servir-ho, empolseu-ho amb una mica de sucre en pols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: