Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la salsa: deixeu reduir el suc de taronja al foc. Afegiu-hi la nata i el safrà i deixeu-ho a consistència de salsa.
  2. Per al tomàquet: confiteu el tomàquet tallat a dauets i la resta d’ingredients a foc lent amb oli i deixeu que agafi consistència de puré.
  3. Per a l’aire: feu un fumet amb l’aigua, les espines dels rogers i les verdures tallades a trossos regulars. Coeu-ho 30 min. Aneu retirant-ne l’escuma. Coleu-lo i afegiu-li uns brins de safrà. Separeu-ne un litre i afegiu-hi la lecitina. Remeneu amb el túrmix fins aconseguir una salsa escumosa. Reserveu-ho. Passeu els rogers per ou i farina, salpebreu-los i cobriu-los amb els cereals. Marqueu-los a la paella, un cop canviïn de color, tapeu-los i deixeu que acabin la cocció. Reserveu-los tapats. 
  4. Muntatge: emplateu amb la salsa i els rogers. Afegiu-hi el tomàquet, l’aire, les flors i el germinat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto