Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la picada: piqueu i barregeu tots els ingredients.
  2. Poseu a foc mitjà una cassola de terrissa amb un bon raig d’oli d’oliva. Afegiu-hi la picada. Afegiu-hi una culleradeta de pebre vermell dolç i el bacallà. Deixeu-ho coure suaument fins que creieu que el punt de cocció del romesco és l’escaient.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: