Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’amanida: renteu i talleu a daus molt petits els pebrots i els tomàquets. Peleu la ceba i piqueu-la. Col·loqueu-ho en un recipient amb les llenties i el julivert picat, salpebreu-ho, afegiu-hi el vinagre de xerès i unes gotes d’oli d’oliva, barregeu-ho i reserveu-ho.
  2. Renteu els cogombres i talleu-los finament, al llarg, amb una mandolina.
  3. Hidrateu, d’una en una, les fulles de paper d’arròs amb aigua calenta, poseu-les sobre un drap humit i cobriules amb 3-4 làmines de cogombre.
  4. A sobre, poseu-hi un parell de cullerades de l’amanida de llenties i enrotlleu-ho amb cura, com si fos un caneló. Repetiu l’operació fins que acabeu els fulls de paper d’arròs.
  5. Piqueu els bitxos i barregeu-los amb el sucre, el suc de llima, la salsa de peix, sal, pebre acabat de moldre i unes gotes d’oli d’oliva.
  6. Serviu els rotlles amb aquesta salsa i els raves, tallats finament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: