Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu al got la ceba, el pebrot vermell i el pebrot verd i programeu 4 s, velocitat 4. Amb l'espàtula, baixeu les restes de verdures de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes.
  2. Afegiu-hi l'oli i la Caiena. Programeu 10 min, 90 ºC, velocitat 1.
  3. Incorporeu al vas el pollastre, el plàtan trossejat, el tomàquet, la sal i el pebre. Sense posar el cubilet, programeu 12 min, 100 ºC, velocitat cullera.
  4. Traieu-ho del vas i deixeu-ho refredar. Escalfeu el forn a 170 ºC.
  5. Poseu les làmines de pasta fil·lo de tres en tres (una sobre l'altra, perquè en coure-les resulti un efecte fullat) i ompliu-les amb la preparació anterior.
  6. Tanqueu-les en forma de rotllet, pinteu-les amb un ou batut per unir la vora i pinteu tot el rotlle amb mantega. Poseu-ho al forn fins que quedi daurat (15-20 min). Serviu-ho fred o calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: