Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els rovellons amb un drap humit.
  2. Poseu un raig d’oli en una plàtera i distribuïu-hi els rovellons de manera que la part inferior quedi al damunt. Salpebreu-los.
  3. Peleu els alls i piqueu-los finament.
  4. Separeu les fulles de les branques del julivert. Piqueu les fulles finament.
  5. Barregeu els alls, el julivert picat, el pebre vermell dolç i el pa ratllat. Distribuïu-ho al damunt dels rovellons. Poseu-ho a coure al forn 5 min, a 210 ºC.
  6. Mentrestant, talleu el fetge gras d’ànec a daus petits.
  7. Traieu la llauna del forn i poseu un dau de fetge en cada rovelló. Torneu-ho a posar al forn i deixeu-ho coure 2 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: