Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Foneu la xocolata amb la mantega i deixeu-la temperar. Separeu clares i rovells dels ous. Bateu els rovells amb la meitat del sucre. Ajunteu-ho amb la xocolata i la mantega (no ha de ser calenta) i bateu-ho fins que obtingueu una massa homogènia. Ajunteu la farina i el llevat. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-hi la resta del sucre. Afegiu-ho a la barreja d’abans.
  2. Unteu un motlle amb mantega i farina i poseu-hi la massa. Coeu-ho al forn 25 min a 180 ºC. Abaixeu-lo a 160 ºC i deixeu-ho coure 25 min més. Deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo.
  3. Per a l’almívar: bulliu l’aigua i el sucre 5 min i afegiu-hi un raig de rom.
  4. Per al farciment: obriu el pastís per la meitat i xopeu-lo amb almívar. Afegiu-hi la melmelada batuda i tapeu el pastís amb l’altra meitat.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata fins que comenci a bullir, traieu-la del foc i afegiu-hi la xocolata fondant. Barregeu-ho amb una cullera de fusta fins que estigui ben desfeta. Finalment, cobriu el pastís amb aquesta cobertura i decoreu-ho amb nata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto