Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i un polsim de sal. Bulliu totes les miniverdures per separat i que quedin grenyals. Refredeu-les ràpidament amb aigua freda i gel i reserveu-les en una plàtera amb paper assecant per extreure’n tota l’aigua.
  2. Poseu a bullir 400 ml de fumet de peix. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els 100 ml de fumet restant en què haureu diluït l’agar. Deixeu-ho bullir 1 min i apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi el te wulong (les fulles) i deixeu-ho reposar 4 min. A continuació, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per muntar el plat, poseu dues paelles al foc amb un raig d’oli. En una marqueu les supremes de salmó i deixeu que es coguin, però que quedin cruetes de dins. A l’altra paella, salteu-hi les verdures.
  4. Escalfeu el fumet gelatinós al microones al mateix temps que hi foneu la mantega. Tritureu el fumet i aneu-hi afegint la mantega fosa com si es tractés d’una salsa. Poseu-lo a punt de sal.
  5. Col·loqueu la salsa al fons d’un plat soper, la suprema de salmó i les verduretes saltades al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: