Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i un polsim de sal. Bulliu totes les miniverdures per separat i que quedin grenyals. Refredeu-les ràpidament amb aigua freda i gel i reserveu-les en una plàtera amb paper assecant per extreure’n tota l’aigua.
  2. Poseu a bullir 400 ml de fumet de peix. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els 100 ml de fumet restant en què haureu diluït l’agar. Deixeu-ho bullir 1 min i apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi el te wulong (les fulles) i deixeu-ho reposar 4 min. A continuació, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per muntar el plat, poseu dues paelles al foc amb un raig d’oli. En una marqueu les supremes de salmó i deixeu que es coguin, però que quedin cruetes de dins. A l’altra paella, salteu-hi les verdures.
  4. Escalfeu el fumet gelatinós al microones al mateix temps que hi foneu la mantega. Tritureu el fumet i aneu-hi afegint la mantega fosa com si es tractés d’una salsa. Poseu-lo a punt de sal.
  5. Col·loqueu la salsa al fons d’un plat soper, la suprema de salmó i les verduretes saltades al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Més receptes amb Peix i marisc

Aquesta setmana

27 set

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

30 set

Mercat de la Terra de Slow Food

Aquest mes de setembre torna el Mercat de la Terra de Slow Food, que s’ha consolidat com un espai de trobada...

30 set

10 anys del cicle A Taula!

L’any 2007 naixia al Poble-sec el projecte de divulgació gastronòmica A taula! Cicle de cultura...

01-30 set

La Cuina del Cim i Tomba 2017

L’origen del cim i tomba es troba molt arrelat a la tradició marinera de la població de Tossa de...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto