Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i un polsim de sal. Bulliu totes les miniverdures per separat i que quedin grenyals. Refredeu-les ràpidament amb aigua freda i gel i reserveu-les en una plàtera amb paper assecant per extreure’n tota l’aigua.
  2. Poseu a bullir 400 ml de fumet de peix. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els 100 ml de fumet restant en què haureu diluït l’agar. Deixeu-ho bullir 1 min i apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi el te wulong (les fulles) i deixeu-ho reposar 4 min. A continuació, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per muntar el plat, poseu dues paelles al foc amb un raig d’oli. En una marqueu les supremes de salmó i deixeu que es coguin, però que quedin cruetes de dins. A l’altra paella, salteu-hi les verdures.
  4. Escalfeu el fumet gelatinós al microones al mateix temps que hi foneu la mantega. Tritureu el fumet i aneu-hi afegint la mantega fosa com si es tractés d’una salsa. Poseu-lo a punt de sal.
  5. Col·loqueu la salsa al fons d’un plat soper, la suprema de salmó i les verduretes saltades al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct - 19 nov

Ganxotapes de Tardor

Del 20 d'octubre al 19 de novembre s'organitza a Sant Feliu de Guíxols un concurs per triar la millor 'Ganxotapa'...

19 nov

Un tastet del Delta a MónNatura Delta de l'Ebre

Des de MónNatura Delta s’organitza una visita molt especial en la qual la gastronomia deltaica pren...

18-19 nov

Jornada del Calçot de Valls

Al novembre comença la temporada de les calçotades i, com no podia ser d’una altra manera,...

19 nov

Fira del Pa i la Xocolata

A Sant Gregori dediquen una fira al pa i la xocolata que, enguany, arriba a l’onzena edició, amb...

Portada Cuina 209

BOLETS PER AL·LUCINAR!

  • Capital volcànica
  • Una espurna que encén la nova cuina lleidatana

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto