Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu un cassó al foc amb aigua i un polsim de sal. Bulliu totes les miniverdures per separat i que quedin grenyals. Refredeu-les ràpidament amb aigua freda i gel i reserveu-les en una plàtera amb paper assecant per extreure’n tota l’aigua.
  2. Poseu a bullir 400 ml de fumet de peix. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi els 100 ml de fumet restant en què haureu diluït l’agar. Deixeu-ho bullir 1 min i apagueu el foc. Tot seguit, afegiu-hi el te wulong (les fulles) i deixeu-ho reposar 4 min. A continuació, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  3. Per muntar el plat, poseu dues paelles al foc amb un raig d’oli. En una marqueu les supremes de salmó i deixeu que es coguin, però que quedin cruetes de dins. A l’altra paella, salteu-hi les verdures.
  4. Escalfeu el fumet gelatinós al microones al mateix temps que hi foneu la mantega. Tritureu el fumet i aneu-hi afegint la mantega fosa com si es tractés d’una salsa. Poseu-lo a punt de sal.
  5. Col·loqueu la salsa al fons d’un plat soper, la suprema de salmó i les verduretes saltades al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 gen

Cremes lleugeres d'hivern

Les festes de Nadal estan plenes d’excessos? Heu menjat massa durant les festes? Veniu a aquest taller, programat...

18 gen

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

18 gen

Com alimentar-nos a l'hivern

Amb aquest taller, de 19 a 20.30 h, podeu conèixer els aliments de l’hivern i, també, com podem...

18 gen

Iniciació de tast de vins

En aquest taller, de 19.30 a 21.30 h, podeu educar els vostres sentits per poder apreciar tot allò que una...

Portada Cuina 211

BON ANY VERD! PROPÒSITS SANS I SABOROSOS PER AL 2018

  • Passejant per Sants
  • Sota el domini de l'horta del Baix Llobregat

12 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 28.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto