Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata blanca amb la mantega. 
  2. Afegiu-hi la nata, bullida amb el canonet de vainilla, sense deixar-ho de remenar, amb unes varetes de cuina. Ha de quedar una salsa llisa i homogènia, sense grumolls. 
  3. Torneu a posar la barreja al foc, molt baix, i deixeu que la crema s’espesseixi lleugerament. No deixeu de remenar la crema fins que arribi a 82 ºC. 
  4. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar abans de servir. 

CONSELL

Amb els mateixos ingredients, podeu preparar unes trufes de xocolata blanca. Després de fondre la xocolata amb la mantega al bany maria, afegiu-hi 50 ml de nata líquida, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar. Amb una cullera, formeu boletes i ompliu-les amb un gerd sencer. Arrebosseu les boletes amb sucre de llustre i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les. També les podeu arrebossar amb una mica de coco ratllat.

SI NO TENIU... nata líquida, o preferiu prescindir-ne, feu servir llet sencera. Vainilla, prescindiu-ne o feu servir sucre de vainilla.

APLICACIONS

Podeu fer servir la salsa de xocolata blanca per acompanyar postres amb fruita de tota mena, o peces de rebosteria variades, o per setinar profiteroles o creps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 oct

VIII Mercat de Mercats

Entre els dies 20 i 22 d’octubre, l’avinguda de la Catedral s’omple de gastronomia i productes...

30 set - 21 oct

Oktoberfest de Calella 2017

Com ja és tradició, el mes d’octubre és el mes de la cervesa a Calella (Maresme). L’Oktoberfest...

21 oct

Vermut Solidari de tardor

Aquesta tardor, el Vermut Solidari estrena ubació, el Castell de Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un...

21 oct

Enotast d'octubre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto