Receptes de Nadal La Vanguardia

Preparació

  1. En un cassó al bany maria, desfeu la xocolata blanca amb la mantega. 
  2. Afegiu-hi la nata, bullida amb el canonet de vainilla, sense deixar-ho de remenar, amb unes varetes de cuina. Ha de quedar una salsa llisa i homogènia, sense grumolls. 
  3. Torneu a posar la barreja al foc, molt baix, i deixeu que la crema s’espesseixi lleugerament. No deixeu de remenar la crema fins que arribi a 82 ºC. 
  4. Retireu-la del foc, coleu-la i deixeu-la refredar abans de servir. 

CONSELL

Amb els mateixos ingredients, podeu preparar unes trufes de xocolata blanca. Després de fondre la xocolata amb la mantega al bany maria, afegiu-hi 50 ml de nata líquida, barregeu-ho bé i deixeu-ho refredar. Amb una cullera, formeu boletes i ompliu-les amb un gerd sencer. Arrebosseu les boletes amb sucre de llustre i reserveu-les a la nevera fins al moment de servir-les. També les podeu arrebossar amb una mica de coco ratllat.

SI NO TENIU... nata líquida, o preferiu prescindir-ne, feu servir llet sencera. Vainilla, prescindiu-ne o feu servir sucre de vainilla.

APLICACIONS

Podeu fer servir la salsa de xocolata blanca per acompanyar postres amb fruita de tota mena, o peces de rebosteria variades, o per setinar profiteroles o creps.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 des

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

16 des

Cuina en família d'A Taula

Cuina en família és una de les activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu desè aniversari...

16 des

Enotast de desembre 2017

Alella és terra de vins, i així ho demostra la seva denominació d’origen. És per això...

16 des

Mercat de la Terra Slow Food

La xarxa de Mercats de la Terra, que impulsa el moviment 'Slow Food', ha posat en marxa un mercat al barri del...

Portada CUINA 210

NADAL EN 10 MINUTS. RECEPTES I TRUCS PER ESTALVIAR TEMPS

  • Un Nadal estranger
  • Qui ha dit que cal sortir del barri?

14 números per només
29,90€

Subscriu't-hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Amb la col·laboració de:
Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto