Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu un almívar amb el sucre, l’aigua i la beina de vainilla oberta i ratllada. Quan arrenqui el bull, retireu-lo del foc i afegiu-hi unes gotes de vinagre de Mòdena. 
  2. Retireu la beina de vainilla. Renteu amb delicadesa i eixugueu les móres, els maduixots, els nabius i les groselles. Traieu el capell dels maduixots. 
  3. Talleu les fruites més grosses a daus petits i deixeu senceres les petites. Salteu la fruita lleugerament amb l’almívar fet anteriorment. 
  4. Muntatge: emplateu-ho posant una làmina de gelat de bescuit al fons del plat i el saltat de fruites al damunt. Podeu acabar-ho amb una galeta o una neula de xocolata blanca i negra.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: