Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una olla al foc amb aigua i un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tireu-hi els pèsols i escaldeu-los 2 min. Escorreu-los.
  2. Poseu una altra paella amb un raig d’oli d’oliva al foc i salteu vivament els dos alls tendres tallats a rodelles ben fines, i, abans que es daurin, poseu-hi la botifarra d’ou tallada a tires fines. Incorporeu-hi ràpidament els pèsols i doneu-los un parell de tombs.
  3. Talleu les fulles de menta ben fines i escampeu-les pel damunt amb un polsim de sal grossa. Serviu-ho abans que es refredi.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: