Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres i traieu-ne l’arrel i la primera fulla. Talleu-los a rodelles.
  2. Talleu la botifarra a daus, sense la pell.
  3. Escateu els rogers amb cura perquè no es trenqui la carn. Feu-los un petit tall a la panxa i traieu-ne les tripes. Passeu-los una mica d’aigua perquè no hi quedin escates.
  4. Netegeu els rossinyols amb un drap humit i talleu-los si són grans.
  5. Barregeu l’oli de nous, l’oli de pinyons, els pinyons torrats, les nous trinxades, els dàtils sense pinyols i tallats a daus petits i els festucs tendres.
  6. Poseu una paella al foc amb un raig d’oli d’oliva. Poseu-hi els rossinyols i salteu-los vivament. A mitja cocció, afegiu-hi els alls tendres i la botifarra a daus. Saleu-ho.
  7. Al mateix temps, en una paella antiadherent amb un petit raig d’oli, coeu-hi a foc viu els rogers ja assaonats. Primer d’un costat i, al cap de mig minut, gireu-los i coeu-los mig minut més. La cocció ha de ser subtil perquè no quedin eixarreïts.
  8. Poseu el saltat de rossinyols al plat; al damunt, els rogers, i amaniu-ho amb una cullerada d’oli de fruits secs i un polsim de sal en escames. Serviu-ho calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: