Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els llagostins deixant el cap, però traient-ne l’intestí.
  2. Escaldeu les mongetes tendres, els tirabecs i els espàrrecs amb aigua bullent i sal durant 2 min.
  3. Piqueu la ceba de Figueres i coeu-la lentament amb mantega, fins que quedi ben tova.
  4. Si cal, afegiu-hi una mica d’aigua, salpebreu-ho i tritureu-ho.
  5. Talleu a tires la ceba tendra i salteu-la en una paella amb oli.
  6. Afegiu-hi les pastanagues a làmines, les verdures escaldades, el carbassó i els llagostins. Salteu-ho bé.
  7. Salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: