Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la ceba tendra i l’all. Talleu la ceba en discos fins i l’all a làmines. Talleu els tomàquets a quarts.
  2. Escalfeu una paella mitjana a foc mitjà-alt. Assequeu els calamars amb una mica de paper absorbent i poseu-los a la paella. Afegiu-hi una mica d’oli d’oliva i deixeu-los que es daurin a foc viu 1 min per cada costat. Salpebreu-los i reserveu-los en un plat.
  3. Torneu a escalfar la paella i poseu-hi la ceba tendra. Deixeu que es dauri sense remenar-la, uns segons, i afegiu-hi les làmines d’all, les ametlles picades i una mica d’oli. Quan les làmines d’all es daurin, afegiu-hi els grans de pebre verd. Espereu 5 s i afegiu-hi el tomàquet. Abaixeu el foc i deixeu-ho coure no més d’1 min.
  4. Talleu els calamars en seccions més petites, aparteu la paella del foc i afegiu-los-hi, juntament amb el suc.
  5. Obriu la focaccia torrada sobre un plat pla. Repartiu-hi el contingut de la paella a sobre i acabeu-ho amb una mica de julivert picat.

CONSELL

La millor opció és cuinar els calamars frescos, un cop els haguem netejat. Tot i això, també el podeu congelar embolicat en paper film. Us aconsellem que eixugueu els calamars amb paper absorbent just abans de cuinar-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: