Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sangria de vi negre: barregeu l’agar-agar amb tots els ingredients de la sangria, menys l’oli de pàtxuli, i escalfeu-ho fins a 90 ºC.
  2. Afegiu-hi una gota d’oli essencial de flor de pàtxuli.
  3. Poseu-ho sobre una safata plana, d’un gruix de 0,5 cm, i deixeu-ho refredar a la nevera fins que es gelifiqui.
  4. Per a la reducció de taronja: barregeu el suc de taronja amb el sucre. Poseu al foc i deixeu-ho reduir fins a obtenir una textura de xarop. Deixeu-ho refredar.
  5. Per a les patates xips (també podeu comprar-les fetes): peleu les patates i talleu-les a làmines molt fines. Assequeules i fregiu-les amb oli de gira-sol, a 180 ºC. Escorreu-les sobre un paper absorbent, saleu-les i reserveu-les.
  6. Talleu la fruita a dauets.
  7. Talleu la gelatina de sangria i pàtxuli en un rectangle de 5 x 10 cm, i col·loqueu-lo en un plat de forma irregular amb la fruita tallada, les escopinyes, les patates xips, una mica de reducció de taronja i unes
    gotes de salsa picant sobre les escopinyes i les patates.
  8. Opcionalment, acabeu el plat amb unes flors comestibles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: