Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la mantega i, millor, clarifiqueu-la.
  2. Piqueu els fruits secs i barregeu-los amb el sucre, la canyella i el clau d’olor.
  3. Esteneu una làmina de pasta fil·lo i pinteu-la amb mantega. Poseu una segona capa de pasta fil·lo i torneu-la a pintar amb mantega.
  4. Repartiu-hi per sobre els fruits secs deixant tot un dit de marge al voltant. Doblegueu aquest marge i tapeu tota la superfície amb una làmina de pasta fil·lo pintada amb mantega. Poseu una segona capa de pasta fil·lo.
  5. Enrotlleu-ho tot, pinteu la superfície amb més mantega i talleu-ne rodanxes de 2 cm de gruix. Esteneu les rodanxes sobre una safata de forn i coeu-ho a 180 ºC fins que es dauri.
  6. Per a l’almívar, poseu en un cassó al foc la mel, el suc de llimona i l’aigua. Quan arrenqui el bull, deixeu-ho un parell de minuts fins que agafi consistència. Deixeu-ho refredar.
  7. Banyeu els saragli just sortir del forn, amb els pastissets encara calents. Deixeu-los refredar i ja es poden servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: