Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i filetegeu les sardines.
  2. Talleu l’escalivada a tires.
  3. Entre dos filets de sardina, poseu una mica d’escalivada, com si féssiu llibrets. Saleu -ho.
  4. Arrebosseu-los, tot passant-los primer per l’ou i després per pa ratllat.
  5. Fregiu les sardines amb oli calent i deixeu-les escórrer amb paper absorbent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: