Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Netegeu les sardines, escatant-les, traient-los la tripa i deixant-los el cap. Poseu-hi un xic de sal, enfarineu-les i fregiu-les lleugerament, a foc alt, en una paella perquè agafin color. Reserveu-les.
  2. Raspeu els cítrics, només la part de la pell, sense prendre la part blanca. Feu suc de la taronja, la mandarina i l’aranja.
  3. Poseu una cassola al foc amb els sucs dels cítrics, el vi blanc, l’oli d’oliva verge extra, un polsim de sal, el pebre blanc, el cardamom i la branca de farigola llimonera. Deixeu-ho coure a poc a poc uns 5 min. Incorporeu-hi les sardines i deixeu-les coure 5 min més. Apagueu el foc i deixeu-ho refredar.
  4. Acompanyeu el plat amb una bona amanida d’escarola, enciam i alls tendres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 ago

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

24 ago

Capvespres gastronòmics a Món Sant Benet

Com cada any, la Fundació Catalunya La Pedrera torna a organitzar els capvespres gastronòmics a Món...

25 ago

Contalles del Delta

El Delta de l'Ebre és un territori especial que amaga moltes sorpreses. Un dels seus tresors és el tardet,...

24-26 ago

VI Tast de Jazz a Torre Llauder

Un any més, la vil·la romana de Torre Llauder de Mataró, un dels jaciments romans més destacats...

Portada 206

ESMORZARS PER COMENÇAR BÉ EL DIA!

  • Tot el gust de Cambrils
  • Una taverna heterodoxa a la platja de Roses

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Receptes by CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 22.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto