Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per als savarins: barregeu la farina amb la sal, el sucre i el llevat. Afegiu-hi els ous d'un en un. Treballeu la massa fins que es desprengui de les parets del recipient. 
  2. Afegiu-hi la mantega a punt de pomada i continueu-ho mesclant. Ompliu els motlles amb una tira de massa de savarín i deixeu-ho fermentar (més o menys 1 h). Coeu-ho a 180 ºC. 
  3. Per a l’almívar: poseu a bullir tots els ingredients.
  4. Per al caramel: feu bullir el vinagre i el sucre. Reduïu-ho a un terç. 
  5. Muntatge: emplateu el savarín en un plat fondo. Poseu-hi al damunt el gelat de marc de cava amb una mànega de pastisseria. Col·loqueu els maduixots i el vinagre al costat del savarín.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto