Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els seitons retirant-ne el cap, la panxa i l’espina; deixeu els dos lloms junts, en forma de papallona.
  2. Escalfeu una mica d’oli d’oliva en una cassola de fang. Daureu-hi els alls laminats i el bitxo.
  3. Afegiu-hi els seitons abans que l’all es dauri massa. Deixeu-los fregir a foc mitjà només 1 min.
  4. Afegiu-hi el julivert picat i després el vi blanc; deixeu que s’evapori l’alcohol.
  5. Afegiu-hi el brou de peix i deixeu-ho bullir uns 2 min.
  6. Serviu els seitons fregits en un plat una mica calent.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: