Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Per al tomàquet confitat: escaldeu i peleu el tomàquet. Partiu-lo en quatre grills i col·loqueu-los en una safata al forn a 100 ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixeu-ho deshidratar 1 h 30 min. 
  2. Per a l’oli de coriandre: barregeu l’oli d’oliva i el coriandre. Afegiu-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixeu-ho madurar uns minuts i coleu-ho. Submergiu els seitons en el suc de llima barrejat amb l’oli de coriandre. Marineu-ho 30 min.
  3.  Barregeu la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daureu-ho amb una mica d’oli i afegiu-hi coriandre picat. Intercaleu els seitons i la ceba amb traços d’oli de coriandre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24-25 feb

Fira de la Mel

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto