Preparació
{"id":28,"text":"28: Mitjana","future":false,"enabled":true}
Ingredients per a 12 motlles petits:
• 1 orada de 700-800 g
• 1,5 l d’aigua
• sal
• 120 g de molla de pa seca (sense crosta)
• allioli amb un rovell d’ou
Ingredients per a 12 motlles petits:
• 1 orada de 700-800 g
• 1,5 l d’aigua
• sal
• 120 g de molla de pa seca (sense crosta)
• allioli amb un rovell d’ou
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Inscriu-te al newsletter de Cuina i uneix-te a la nostra gran família. Ja som més de 35.000.