Preparació
- Peleu la ceba i la pastanaga. Talleu-ho a rodanxes i poseu-ho en una cassola a foc suau amb un raig d'oli d'oliva.
- Quan estigui mig ofegat, afegiu-hi el tomàquet ratllat i deixeu-ho concentrar.
- Peleu els escamarlans i separeu-ne les cues i els caps. Retireu les potes dels caps.
- Afegiu els mateixos caps a la cassola amb les hortalisses i remeneu-ho. Tireu-hi l'aigua freda i coeu-ho 40 min. Coleu-lo i afegiu-hi el miso, remenant-ho per tal que quedi ben dissolt. Tasteu-ho de sal.
- Per als farcellets, trinxeu les cues ben fines amb un ganivet. Agafeu les làmines de pasta wonton i poseu-hi petites porcions de carn d'escamarlà. Doblegueu la pasta, feu uns farcellets i segelleu-ne la punta amb una mica d'ou.
- Poseu una olla amb abundant aigua al foc i quan arrenqui el full poseu-hi els 12 farcellets. Deixeu que pugin a la superfície i retireu-los.
- Poseu la sopa d'escamarlans en un bol juntament amb els raviolis i un xic de porradell trinxat pel damunt.