Què cuinar La Vanguardia

Preparació

  1. Poseu en el vas el pebrot verd, el pebrot vermell, el tomàquet, la ceba i l’all i trossegeu-ho 5 s a velocitat 5. Amb l'espàtula baixeu les restes de verdures de les parets i la tapa del vas cap a les fulles.
  2. Afegiu-hi l'oli i sofregiu-ho 5 min a temperatura Varoma i velocitat 1.
  3. Tritureu-ho 25 s a velocitat progressiva 5-10.
  4. Incorporeu-hi els espàrrecs, el llorer i el pebre i programeu 5 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  5. Afegiu-hi l'aigua i la pastilla de brou. Col·loqueu les cloïsses en el recipient Varoma, situeu-lo en la seva posició, i programeu 15 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  6. Poseu els ous a la safata Varoma, hi podeu posar a sobre les cloïsses, i torneu a programar 6 min a temperatura Varoma i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  7. Col·loqueu les llesques de pa en el fons d'una sopera i aboqueu-hi a sobre la sopa, les cloïsses i els ous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

17 oct

La història culinària A Taula!

La història gastronòmica també pren importància en la celebració del desè aniversiari...

18 oct

Ruta del Llonguet a Palma

Cada dimecres, fins al 25 d’octubre, 36 establiments de Palma ens ofereixen el llonguet, un panet tradicional...

18 oct

El cistell de tardor d'A Taula

Tasta la tardor és una de les moltes activitats que organitza A Taula! per celebrar el seu X aniversari. En...

Portada 207

AMB CULLERA: NO ÉS NOMÉS PER MENJAR SOPES!

  • Dolça Catalunya
  • Un final feliç apte per a paladars adults

14 números per només
29,90€

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de Cuina.cat i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 23.000 subscriptors.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto