Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: amb l’oli i el greix calent, en una olla, sofregiu el porro fins que estigui ben cuit i una mica daurat. Afegiu-hi els espigalls i la patata picada, salpebreu-ho i sofregiu-ho 1 min.
  2. Afegiu-hi aigua calenta i deixeu-ho coure 8 min. Tritureu-ho molt fi, salpebreu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Per a la crema de formatge de cabra: escalfeu l’aigua i barregeu-la amb les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda. Afegiu-hi el formatge i tritureu-ho bé, per aconseguir una crema fina.
  4. Poseu la preparació en petits motlles de silicona i reserveu-los a la nevera fins al moment de servir la sopa.

MUNTATGE

  1. Escalfeu la sopa i repartiu-la als plats. Escampeu-hi per sobre peces de crema de formatge i els brots d’espigalls, saltats 30 s a la paella amb un fil d’oli.
  2. Acabeu la sopa amb unes llunes d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: