Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta no és una sopa de carbassa qualsevol, és la proposta dels xefs Juanjo Roda i Jeroni Castells, que hi afegeixen llagostins i ous ecològics escumats.

Preparació

  1. Per a la sopa de carbassa: sofregiu la ceba, afegiu-hi la carbassa i continueu el sofregit. Tot seguit, afegiu-hi l’aigua i la crema de llet i deixeu-ho bullir fins que la carbassa sigui cuita. Tritureu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Reserveu-ho. 
  2. Per a l’ou escumat: trenqueu la closca dels ous i emboliqueu-los amb paper de film, prèviament untats amb oli de gira-sol perquè no s’enganxin, i tanqueu-los lligant el film amb un fil. Poseu un cassó d’aigua al foc i quan arrenqui el bull poseu-hi els ous. Deixeu-los-hi 4-5 min. Refredeu-los amb aigua i gel. 
  3. Muntatge: al fons del plat poseu-hi ceba caramel·litzada i, al damunt, l’ou. Al costat, col·loqueu tres llagostins a la planxa i uns trossos de pa fregit. Finalment, afegiu-hi la sopa de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

23-25 feb

Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre 2018

L’últim cap de setmana de febrer, el nucli urbà de Jesús, a Tortosa, acull la Fira de l'Oli...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto