Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En primer lloc, prepareu el sofregit. Talleu la ceba i l’all ben petits, i poseu-los amb tres cullerades d’oli d’oliva en una olla exprés. Porteu-ho a foc mitjà i deixeu que la ceba comenci a transparentar. Ara, afegiu-hi el gingebre, que haureu pelat abans, i doneu unes voltes. Afegiu el tomàquet ratllat, salpebreu-ho i poseu-hi la cúrcuma.
  2. Baixeu el foc, i deixeu que cogui uns 10 minuts, fins que veieu que el tomàquet comença a enfosquir. Ara retireu el gingebre i aboqueu-hi els cigrons, la patata i la carbassa pelades i talladles a cubs, i el Caldo de Verdures Natural Aneto.
  3. Tapeu l’olla i poseu-la en posició de cocció ràpida. Quan comenci a sortir el vapor, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 25 minuts. Un cop hagi passat el temps, apagueu el foc i obriu el botó de la cassola per deixar sortir el vapor.
  4. Quan deixi de pitar, obriu l’olla i afegiu-hi els espinacs, doneu-hi unes voltes i deixeu-ho reposar dos minuts.
  5. Ara ja és el moment de repartir-ho en plats i servir-ho amb l’ou dur i unes fulles de coriandre fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: