Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. En primer lloc, prepareu el sofregit. Talleu la ceba i l’all ben petits, i poseu-los amb tres cullerades d’oli d’oliva en una olla exprés. Porteu-ho a foc mitjà i deixeu que la ceba comenci a transparentar. Ara, afegiu-hi el gingebre, que haureu pelat abans, i doneu unes voltes. Afegiu el tomàquet ratllat, salpebreu-ho i poseu-hi la cúrcuma.
  2. Baixeu el foc, i deixeu que cogui uns 10 minuts, fins que veieu que el tomàquet comença a enfosquir. Ara retireu el gingebre i aboqueu-hi els cigrons, la patata i la carbassa pelades i talladles a cubs, i el Caldo de Verdures Natural Aneto.
  3. Tapeu l’olla i poseu-la en posició de cocció ràpida. Quan comenci a sortir el vapor, abaixeu el foc i deixeu-ho coure 25 minuts. Un cop hagi passat el temps, apagueu el foc i obriu el botó de la cassola per deixar sortir el vapor.
  4. Quan deixi de pitar, obriu l’olla i afegiu-hi els espinacs, doneu-hi unes voltes i deixeu-ho reposar dos minuts.
  5. Ara ja és el moment de repartir-ho en plats i servir-ho amb l’ou dur i unes fulles de coriandre fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 abr

Vegan Gourmet

Amb motiu de la celebració de la setmana de Sant Jordi, el Chef Prabhu Sukh, especialitzat en cuina vegana,...

25 abr

El berenar de les abelles

Aquest any, Sant Jordi té un convidat especial: les abelles. La plaça del Sortidor es converteix en un...

27 abr

Jornades Gastronòmiques de la Tonyina

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre) són l’aparador dels productes...

27 abr

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada Cuina 214

PEIX 'LOW COST': MIL ESPÈCIES BÉ DE PREU I BONÍSSIMES!

  • Uns àpats de llibre
  • Els platillos populars tenen qui se'ls estimi

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto