Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els bolets amb molta cura i escorreu-los amb paper. Trossegeu-los, petits, i reserveu-ne algunes peces petites per decorar.
  2. Talleu el porro, l’all i la ceba, i poseu-ho en un cassó, perquè s’ofeguin lleugerament, fins que canviïn de color. Afegiu-hi els fredolics, sal i pebre, barregeu-ho bé i deixeu-ho uns minuts més.
  3. Talleu el pa a llesques i poseu-lo al cassó amb una mica de farigola fresca.
  4. Afegiu-hi el brou vegetal i deixeu-ho coure uns 15 min. Incorporeu-hi la nata, deixeu-ho 1 min i tritureu-ho.
  5. Serviu la sopa en un bol amb fredolics petits saltats en una mica d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: