Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el meló i traieu-ne les llavors. Feu unes quantes boles de meló per a la presentació.
  2. Peleu i talleu la ceba a trossos petits. Tritureu la ceba i la polpa restant del meló. Ha de quedar una sopa líquida. Passeu-la per un colador. 
  3. Quan tingueu la sopa de ceba amb meló feta, amaniu-la amb l’oli d’oliva, la sal, el pebre i la copeta de xerès.
  4. Prepareu una broqueta amb una quenelle de formatge de cabra, una bola de meló i una fulleta de menta. 
  5. Serviu-ho en copes, decoreu-les amb la broqueta i serviu-hi la sopa de meló. Feu el cruixent de pernil (passeu-ne els talls per una paella calenta sense oli fins que quedin daurats) i afegiu-lo a la copa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto