Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu, peleu i talleu el moniato a dauets.
  2. Peleu la ceba i talleu-la a quadrats, poseu-la al costat del pebrot.
  3. Renteu i talleu la branca d'api en cubs.
  4. En una cassola gran amb dues cullerades d'oli, ofegueu primer les cebes uns minuts, fins que comencin a canviar de color, i afegiu-hi l'api, el moniato, el pebrot i una mica de comí.
  5. Remeneu-ho bé i deixeu-ho ofegar 7 min, amb la cassola tapada.
  6. Salpebreu-ho i afegiu-hi el brou vegetal o l'aigua, porteu-ho a ebullició i abaixeu el foc. Feu-ho coure fins que el moniato estigui tendre.
  7. Al final de la cocció, afegiu-hi els espinacs tallats, o fulles baby d'espinacs, i barregeu-ho.
  8. Serviu-ho amb espinacs frescos o seca mòlta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: