Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Ofegueu en una paella amb una mica d’oli la ceba i el porro sense que prenguin color. Afegiu-hi l’all i el tomàquet i coeu-ho fins que els ingredients quedin molt secs. Aboqueu-hi el pebre vermell i el peix de roca net (excepte els quatre filets). 
  2. Afegiu-hi el brandi i evaporeu-ne l’alcohol. Afegiu-hi aigua fins a cobrir els ingredients. Coeu-ho durant 40 min i coleu-ho. 
  3. Per al puré: bulliu la patata i aixafeu-la fins a donar-li textura densa. Afegiu-hi una mica d’oli i el brou de peix per obtenir una massa cremosa. Salpebreu-ho i perfumeu-ho amb una mica de licor Pastis. 
  4. Per a la salsa rouille: barregeu un ou triturat, el safrà i l’all. Afegiu-hi l’oli d’oliva a poc a poc fins que obtingueu una textura cremosa i densa. Assaoneu-ho, afegiu-hi el vinagre de poma i deixeu-ho reposar. 
  5. Saleu els filets de peix. Escalfeu la sopa i el puré. Serviu-ho posant el puré i el peix en un plat, i la sopa en una gerreta. Presenteu la salsa rouille en un bol a part.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

La geografia de la cuina italiana

La cuina italiana es caracteritza per una increïble varietat de plats i sabors. Aquest...

24 feb

Calçotades Urbanes al Mercat de la Terra 2018

Cada dissabte dels mesos de febrer i març se celebren les Calçotades Urbanes en el marc del Mercat de...

24 feb

Mercat de Pagès al Prat de Llobregat

Cada dissabte, excepte festius, a la plaça de Pau Casals té lloc el Mercat de Pagès del Prat. Els...

25 feb

IV Mostra d'olis d'oliva al Priorat

Per quarta vegada, el Celler Clos Figueras organitza una mostra d'olis d'oliva catalans que vol donar suport al...

Portada 213 - Març 2018

REMOLATXA. LA SUPERHEROÏNA MORADA QUE ENS FA EMBOGIR!

  • Sopes: penseu-vos-les totes!
  • Això també és cuina catalana

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d‘alta acceptes la política de privacitat

Sàpiens Descobrir Experiències Cuina

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto